dilluns, 8 de febrer del 2016

Benvinguts/des a la "7a Entre l'Alt Camp i la Conca de Barberà"


7a Caminada de resistència 
2 d'abril de 2016
Puntuable per la XIX COPA CATALANA DE CAMINADES DE RESISTÈNCIA
altcampconca@gmail.com 

Obsequi de la 7a Caminada de resistència.
Cliqueu sobre de la imatge per triar la vostra talla.
https://www.dropbox.com/s/m87bhtl021nv0wa/Talla%20de%20PERNERES%202016.pdf?dl=0

--------------------------------------------

2n obsequi de la 7a Caminada de resistència.
Cliqueu sobre de la imatge per obtenir el vostre val 2x1.
http://aquum.es/es/promotion/caminada-alt-camp-conca







L'aventura continua. Allò que començà com un somni esbojarrat d'uns aficionats a les caminades de resistència any rere any s'ha anat consolidant i tenim el gust i l'orgull de presentar-vos la setena edició de la “nostra” caminada.

Passió, treball, esforç i la satisfacció de la feina ben feta són algunes de les nostres consignes. 

Hem parat l'orella amb atenció i en aquesta edició, com en totes les anteriors, intentarem tenir en compte totes les observacions que ens heu anat fent al llarg dels darrers anys amb l'objectiu que la "nostra" caminada esdevingui també la VOSTRA i fer-vos sentir com a casa compartint la passió per la muntanya tot gaudint dels paratges de l'Alt Camp i de la Conca de Barberà.

Amb aquesta setena edició hem canviat de dates. Deixem la tardor i ens situem a la primavera que és per excel·lència l'estació de l'amor i de l'alegria després de la reclusió de l'hivern. 
Molts mesos de preparació, moltes reunions, il·lusió i sobretot ganes, moltes, moltíssimes ganes.

Ara sou vosaltres, els caminadors, els autèntics protagonistes d'aquesta aventura els que teniu la darrera paraula. Si us apunteu sigueu benvinguts, si no ho feu, no patiu us esperem en les properes edicions que de ben segur seran moltes.

La caminada, amb sortida i arribada al Pla de Santa Maria, ens presenta un recorregut a cavall entre les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà en el que hom gaudirà d'una gran diversitat paisatgística.

Des de la part nord del Camp de Tarragona passarem per les poblacions de Cabra del Camp i Vallespinosa, el despoblat de Selmella amb el seu castell. Més endavant pujarem al cim del Montclar (100 cims) on gaudireu de l'aixopluc de l'ermita de Sant Miquel. Davallarem suaument per la Serra del Comaverd per ascendir al Cogulló i tornar a descendir vers les zones vitícoles de la Conca de Barberà. Allà ens espera el poble de Barberà de la Conca i des d'aquí enfilarem cap a Prenafeta. A la recer dels arbres arribarem a Miramar, mirador excepcional de tot el Camp de Tarragona. Començarà aquí la darrera etapa del nostre camí que ens portarà en un prolongat descens vers l'esperada arribada al Pla de Santa Maria.

Una caminada dissenyada amb la il·lusió d'uns caminadors per altres caminadors.

Sigueu benvinguts. Us esperem a tots!