dilluns, 4 de març del 2013

Benvinguts

  JA PODEU VEURE LES FOTOGRAFIES I EL VÍDEO A IMATGES  

 


Ja fa quatre anys que uns aficionats a les caminades, després de participar en diverses edicions de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, vàrem decidir crear la “nostra” caminada.

El primer any, amb més il·lusió que altra cosa, es va fer la primera edició. El segon any, el 2011, ja ens atrevirem a convidar a una colla d'amics, que com nosaltres també són uns apasionats del caminar. En aquella segona edició vam escoltar totes les crítiques i comentaris que ens feien respecte al recorregut, avituallaments, duresa, ... El tercer any, l'any passat, ja férem un nou pas endavant: obrirem la caminada al públic, inscripcions, dorsals, controls de pas, avituallaments, escombra, control de qualitat, fisioterapeuta (gràcies Ester), col·laboradors, patrocinadors, ...

I arriba la quarta edició, la del 2013. Aquest any l'hem feta grossa i ens aventurem a que la nostra caminada formi part per primera vegada de la COPA CATALANA DE CAMINADES DE RESISTÈNCIA que organitza la FEEC. Molts mesos de preparació, moltes reunions, il·lusió i sobretot ganes, moltes, moltíssimes ganes. 

Ja fa mesos que estem treballant de valent en aquesta quarta edició. Dissenyant el recorregut, pensant en la senyalització, cercant col·laboradors, ... cuidant tots els detalls. Ara sou vosaltres, els caminadors, els autèntics protagonistes d'aquesta aventura els que teniu la darrera paraula. Si us apunteu sigueu benvinguts, si no ho feu, no patiu us esperem en les properes edicions que de ben segur seran moltes.


 
La caminada, amb sortida i arribada al Pla de Santa Maria, ens presenta un recorregut a cavall entre les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà en el que hom gaudirà d'una gran diversitat paisatgística.

Des de la part nord del Camp de Tarragona passarem per les poblacions de Cabra del Camp i Vallespinosa, el despoblat de Selmella amb el seu castell. Més endavant pujarem al cim del Montclar (100 cims) on gaudireu de l'aixopluc de l'ermita de Sant Miquel. Davallarem suaument per la Serra del Comaverd per ascendir al Cogulló i tornar a descendir vers les zones vitícoles de la Conca de Barberà. Allà ens espera el poble de Barberà de la Conca i des d'aquí enfilarem cap a Prenafeta. A la recer dels arbres arribarem a Miramar, mirador excepcional de tot el Camp de Tarragona. Començarà aquí la darrera etapa del nostre camí que ens portarà en un prolongat descens vers el Pont del Moro i una mica més enllà, en un tres i no res, cap a l'esperada arribada al Pla de Santa Maria.

Una caminada dissenyada amb la il·lusió d'uns caminadors per altres caminadors.

Sigueu benvinguts. Us esperem a tots!